Blog rybárov

SEA je pre mňa číslo 1!

SEA je pre mňa číslo 1!

Čaute, chcel by som Vám povedať o mojej 6 dňovej výprave na zväzovom štrkovisku. Táto voda bola pre mňa neznáma, mal som pár informácií o dne tohoto štrkoviska. Vedel som, že to nieje ľahká voda tak som si dal cieľ zdolať aspoň jednu rybu cez 10kg. Ďalšie informácie »

Dcérka nám ukázala ako chytať!

Dcérka nám ukázala ako chytať!

Zdravím všetkých priaznivcov Mivardi, dnes som sa poobede vracal z práce a pri dverách ma čakala dcéra oblečená do rybárskych veci a s čižmami v ruke. Toto bolo to najlepšie prekvapenie po nezdarenom dni v práci. Po niekoľkých minútach sme už sedeli v aute a vybrali sme sa na náš obľúbený miestny rybník. Po príchode k rybníku ako to už býva zvykom, sme išli skontrolovať rybník a aktivitu rýb aby sme vybrali najlepšie miesto pre úspešný lov. Ďalšie informácie »

SEA zachránilo výpravu!

SEA zachránilo výpravu!

Ahojte všetci. Píšem svoju v poradí druhú správu od vody, tento krát zo zabahneného revíru, podobného našim zväzovým vodám. Jazero o rozlohe cca 20 ha prekvapilo svojimi vlnami hneď po príchode niekoľko skúsenejších rybárov, ktorí túto vodu navštevujú už niekoľko rokov. Na túto víkendovú výpravu sme si vyšli spolu aj s priateľkou. Ďalšie informácie »